Türkiye Monitörü 15. Hafta Enflasyon Araştırması Sonuçları Açıklandı

Türkiye Monitörü 15. Hafta Enflasyon Araştırması Sonuçları Açıklandı

Nisan ayı 2. hafta araştırmasında seçmenden TÜİK’in açıkladığı Mart ayı enflasyon verisini değerlendirmesini istedik. Katılımcıların %72,1’i enflasyonun TÜİK’in açıkladığından fazla olduğunu, %19,7’si TÜİK’in açıkladığı gibi olduğunu ifade etti.

TÜİK - Mart Ayı Enflasyonu

Nisan ayı 2. hafta araştırmasında seçmenin Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı enflasyon rakamlarına güveni sorduk. Katılımcıların %60,2’si TÜİK’in açıkladığı enflasyon verisine güvenmediğini, %23,3’ü ise güvendiğini belirtti.

TÜİK Enflasyon Verisine Güven

Önceki Türkiye Monitörü 14. Hafta Araştırmamız Sonuçlandı
Sonraki İsraf ve Tasarruf Araştırmamız Marketing Türkiye Dergisi'nde

Benzer içerikler

Raporlar

Türkiye Monitörü 12. Hafta Sonuçları Açıklandı

#TürkiyeMonitörü 12. hafta araştırmasında koronavirüs önlemleri kapsamında çokça tartışılan AK Parti Kongresi seçmene soruldu. Katılımcıların %51,3’ü “seyircisiz yapılmalıydı”, %37,8’i ise “vaka sayılarının daha az olduğu bir tarihte yapılmalıydı” dedi.

Raporlar

Türkiye Monitörü 30. Hafta Sonuçları Açıklandı

Aksoy Araştırma tarafından haftalık olarak yapılan ‘Türkiye Monitörü’ araştırmasının sonuçları açıklandı. Araştırma yaşanan yangınların ve hükümetin süreci yönetme biçiminin seçmen tercihlerini anlamlı oranda etkilediğini gösteriyor. Araştırma sonuçlarına göre bu pazar

Raporlar

Türkiye Monitörü 14. Hafta Araştırmamız Sonuçlandı

Gerçekleştirdiğimiz ‘Türkiye gündemi’ konulu anketimizde çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. En çok gündemde olan 104 emekli amiralin Montrö antlaşmasına ilişkin soruları yanıtlayan yurttaşların yüzde 58,9’u, “Emekli amirallerin güvenlik konusundaki görüşünü kapsayan bir