Marketing Türkiye Dergisi’ne Özel Araştırmamız Yayımlandı

Marketing Türkiye Dergisi’ne Özel Araştırmamız Yayımlandı

Marketing Türkiye adına Aksoy Araştırma tarafından gerçekleştirilen “Back to School” araştırmasına göre bu dönemde çarşı-pazardan alışveriş yapanların oranı yüzde 59 iken AVM’leri tercih edenlerin oranı yüzde 35’te kalıyor. İnternetten bu dönem yapılan alışverişlerin oranı ise sadece yüzde 5… Araştırmanın çarpıcı sonuçlarına göre okula dönüş döneminde veliler 15 milyar lira harcıyor.

Araştırmanın tamamına Marketing Türkiye‘nin Eylül 2017 sayısından ulaşılabilir.

Önceki Aksoy Araştırma "Z Kuşağı Araştırması" ile Marketing Türkiye Dergisi'nde
Sonraki "Evin Reisi Artık Kadınlar" İsimli Araştırmamız Marketing Türkiye'de

Benzer içerikler

Bizden Haberler

Eşzamanlı Anket Uygulaması ile Doğru ve Hızlı Sonuç

 Aksoy Araştırma bünyesinde geliştirilen Eşzamanlı Anket Uygulaması yayınlandı. Android ve iOS cihazlarda çalışabilen Eşzamanlı’ya üye olarak anketlere katılabilir ve katıldığınız anketlerden puan kazanabilirsiniz. Puanlarınızı dilerseniz nakit veya hediye çeki

Basında Aksoy Araştırma

İsraf ve Tasarruf Araştırmamız Marketing Türkiye Dergisi’nde

Türkiye ekonomisinin önemli yapısal sorunlarından biri de tasarruf oranlarının düşük olmasıdır. Bu durum özellikle 2018 sonrası ekonomideki olumsuz gelişmeler ve üzerine pandeminin de eklenmesiyle birlikte daha yoğun bir hale geldi.

Bizden Haberler

Dünya Bankası’nın tercihi Aksoy Araştırma

Dünya Bankası, Türkiye’de sürdürdüğü “Yönetim Kalitesi” araştırmasında Aksoy Araştırma’yı tercih etti.